Llegeix aquest article a:

Empanades criolles

Aquesta és una recepta amb alt valor proteic, ideal per a persones amb pèrdua de gana, ja que es pot anar menjant cada cop que et vingui en gust.

Divendres 2 gener 2015 (fa 4 anys 5 mesos 15 dies)

Aquesta és una recepta amb alt valor proteic, ideal per a persones amb pèrdua de gana, ja que es pot anar menjant cada cop que et vingui en gust. També és apte per a persones amb intolerància a la lactosa i estrenyiment.

Ingredients

  • 200g de carn picada de porc
  • 60g pastanaga
  • 150g pebrot vermell
  • 100g ceba tendra
  • 2 ous durs
  • 20g olives verdes sense ós
  • 8 tapes d’empanades
  • 2 grans d’all
  • 2 c/s (cullerada sopera) julivert picat
  • 4 c/s oli d'oliva
  • 2 c/p (cullerada de postres) orenga
  • 2 c/p vinagre de poma o vi

Elaboració

  1. Per preparar la salsa “chimichurri”: col·locar en un bol l’all i el julivert ben picats, amb la resta d’ingredients i barrejar. Afegir més all triturat si es desitja una salsa més forta. Reservar.
  2. Tallar les verdures, els ous durs i les olives en trossos petits i reservar. Sofregir la carn picada i per a que no quedi aglomerada separar amb un batidor manual. Quan estigui ben dorada, retirar la carn i, aprofitant el mateix oli, sofregir les verdures. Un cop cuites afegir la carn picada ja cuita i afegir la meitat de la salsa “chimichurri” preparada. Al farciment obtingut, afegir les olives i els ous picats.
  3. Farcir les tapes d’empanades (una cullerada sopera per tapa) i tancar-les amb una forquilla.
  4. Coure al forn durant 12 minuts a 180ºC, o fins que la massa sigui daurada.
  5. Menjar calentes i afegir per sobre la resta de la salsa “chimichurri”.

Empanades criolles

Fundació Alícia

Gastronomia de la carn de porc

Coca de llardons i pinyons06-febr-2015 fa 4 anys 4 mesos 11 dies
Mandonguilles amb sèpia05-des-2014 fa 4 anys 6 mesos 12 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags