Llegeix aquest article a:

Llom de porc amb tomàquet i formatge de cabra

Aquest plat s'elabora de manera fàcil i ràpidament al microones amb un estoig de vapor.

Divendres 3 juliol 2015 (fa 3 anys 11 mesos 14 dies)
Cobretti

Aquest plat s'elabora de manera fàcil i ràpidament al microones amb un estoig de vapor.

Ingredients

  • 2 lloms de porc fins (aproximadament 100 g total)
  • 2 cullerades soperes de tomàquet triturat o tomàquet natural en rodanxes
  • 2 rodanxes de formatge de cabra
  • Romaní
  • Sal
  • Sucre
  • 2 cullerades d’aigua

Elaboració

  1. Afegeix dues cullerades d’aigua a l'estoig de vapor i col·loca la reixeta. A sobre d’aquesta col·loca els talls de llom i afegeix una mica de sal.
  2. Afegeix a sobre de cada llom, una cullerada de tomàquet i seguidament el formatge de cabra. Tapa el recipient i cou durant 3 minuts a màxima potència al microones.
  3. Deixa reposar 30 segons amb l’estoig tancat. Un cop obert, afegeix una mica de romaní per sobre.
  4. Servir calent acabat de fer.

Llom amb tomaquet i formatge

Fundació Alícia

Gastronomia de la carn de porc

Broquetes de carn de porc amb espècies05-juny-2015 fa 4 anys 12 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags