Llegeix aquest article a:

Pèsols ofegats amb botifarra esparracada

Els llegums tenen una proteïna vegetal de qualitat, que complementada amb altres aliments, poden conferir una proteïna de qualitat. Per tant, els llegums poden suposar una rica i poc costosa alternativa.

Divendres 6 març 2015 (fa 4 anys 3 mesos 14 dies)

Els pèsols frescos de temporada (de març a maig) són una autèntica meravella per al paladar que val la pena aprofitar. Aquests llegums tenen una proteïna vegetal de qualitat, que complementada amb altres aliments, poden conferir una proteïna de qualitat. Per tant, els llegums poden suposar una rica i poc costosa alternativa.

Ingredients

  • 500g de pèsols
  • 1 ceba
  • 1 botifarra de porc
  • 2 grans d’all
  • Farigola
  • Pebre vermell
  • Sal
  • Pebre

Elaboració

  1. Escalfar la cassola i posar-hi una mica d’oli. Afegir la botifarra sense la pell tallada a rodanxes d’un dit de gruix amb el foc a mitja/alta potència.
  2. Treure la botifarra quant estigui enrossida i reservar. Posar un raig d’oli i coure l’all picat durant poc temps. De seguida incorporar la ceba tallada en trossos petits.
  3. Tapar la cassola i coure a foc baix durant uns 15 minuts de manera que la ceba no agafi color.
  4. Passat aquest temps afegir els pèsols i remenar un parell de minuts. A continuació, afegir aigua fins a cobrir la botifarra.
  5. Quant arrenqui el bull abaixar el foc i afegir dins l'olla unes fulles de farigola i un polsim de pebre vermell.
  6. Transcorreguts 4 minuts, rectificar de sal i servir.

Pèsols amb botifara

Fundació Alícia

Gastronomia de la carn de porc

Pepito/Serranito de clotxa30-març-2015 fa 4 anys 2 mesos 21 dies
Coca de llardons i pinyons06-febr-2015 fa 4 anys 4 mesos 14 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags