L'ACSA publica la 2a edició de la Guia per a la venda de proximitat dels productes agroalimentaris

La nova edició millora aspectes relacionats amb els registres en què una empresa alimentària cal que s’inscrigui i amb l’etiquetatge dels productes.

Divendres 12 setembre 2014 (fa 3 anys 3 mesos 5 dies)

L'Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA) ha publicat una nova edició de la Guia per a la venda de proximitat dels productes agroalimentaris que millora els aspectes relacionats amb els registres en què una empresa alimentària cal que s’inscrigui i amb l’etiquetatge dels productes.

Aquesta guia és un document elaborat per iniciativa de l’Agència de Salut Pública de Catalunya i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, que respon a la demanda creixent dels productors agraris que es dediquen a la venda de proximitat, per tal de tenir una eina d’aplicació de la normativa higienicosanitària.

Dimecres, 10 de setembre de 2014/ Agència Catalana de Seguretat Alimentària.
http://www.gencat.cat/salut/acsa

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí