Llegeix aquest article a:

Alemanya: dades sobre el comerç exterior de la carn

Respecte a les exportacions de carn, el 72% va ser carn de porc.

Divendres 4 juliol 2014 (fa 3 anys 1 mesos 17 dies)

Segons dades provisionals de l'Oficina d'estadístiques d'Alemanya (Destatis), les importacions de carn i vísceres van arribar a les 610.274 tones, el que representa un augment del 3% respecte al mateix període de l'any anterior. Les importacions de carn de porc, que representen aproximadament la meitat de totes les importacions, van caure un 11%. Gairebé totes les importacions de carn de porc fresca i congelada procedien d'Estats membres de la UE. Pel que fa a la importació de productes carnis (embotits i preparats de carn) aquesta va augmentar respecte a l'any anterior en un 14% fins a un volum total de prop de 113.253 t.

Respecte a les exportacions de carn, el 72% va ser carn de porc. Aquestes van sofrir una disminució del 10% en comparació amb el primer trimestre de l'any passat. Gairebé el 85% de totes les exportacions de carn de porc fresca i congelada es van realitzar cap a països de la UE (al voltant de 340.000 t) mentre que unes 62.000 t van ser exportades a tercers països, incloent més d'una quarta part (26,4% ) cap a Corea del Sud.

Divendres, 13 de juny de 2014/ VDF/ Alemanya.
http://www.v-d-f.de

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

30-juny-201723-juny-201716-juny-201709-juny-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí