Llegeix aquest article a:

Argentina-Rússia: possible augment de les exportacions argentines de carn de porc cap a Rússia

Hi ha la possibilitat d'incrementar les exportacions de carn de porc Argentina cap a Rússia a causa del cessament de les importacions procedents de la UE degut als brots de pesta porcina africana.

Divendres 18 juliol 2014 (fa 4 anys 2 dies)

Aquesta setmana va tenir lloc una reunió entre Sergey Dankvert i Carlos Bianko, copresidents de la Comissió Intergovernamental Argentina-Rússia per a la cooperació comercial, econòmica, científica i tecnològica. La reunió és una prèvia a la trobada que tindrà lloc a Moscou els propers 15 i 16 de setembre.

Les parts van indicar quines eren les principals tendències de desenvolupament, inclosa l'exportació de productes lactis, com el formatge i la mantega, així com peix i productes del mar, des d'Argentina. Hi ha també una clara possibilitat d'incrementar les exportacions de carn de porc Argentina cap a Rússia a causa del cessament de les importacions procedents de la UE degut als brots de pesta porcina africana. A més, Sergey Dankvert va esmentar també l'augment de la demanda en l'exportació de bestiar viu per engreix, semen i embrions bovins i va assenyalar la necessitat d'arribar a un acord sobre les mesures de control sanitari dels animals exportats. D'altra banda, durant la reunió es va acordar organitzar un seminari sobre la febre aftosa per tal d'intercanviar experiències i examinar la situació de la malaltia a l'Argentina.

Dimarts, 15 de juliol de 2014/ Rosselkhoznadzor/ Rússia.
http://www.fsvps.ru

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí