Llegeix aquest article a:

Brasil: creixement del sector carni

S'espera un creixement del 70% en producció avícola, 19% en bovina i més del 24% en porcina.

Dilluns 22 setembre 2014 (fa 2 anys 10 mesos 29 dies)

El complex carni del país s'està consolidant i la tendència per als propers 15 anys és que el segment guanyi encara més força. Segons les dades presentades al Seminari sobre Perspectives per a l'Agricultura 2014/2015, s'espera un creixement del 70% en producció avícola, 19% en bovina i més del 24% en porcina.

Un dels factors que contribueixen a aquesta expectativa, segons el secretari de Política Agrícola del Ministeri d'Agricultura, Ramaderia i Abastament, Seneri Paludo, és la possibilitat d'utilitzar productes vegetals per a la producció de pinsos per a animals. "Això contribuirà molt a un augment en el complex de la carn, ja que comptem amb la transformació de la proteïna de soja i blat de moro, per exemple, en proteïna de porcs, vedella i aus, el que afegeix valor als productes".

Dijous, 11 de setembre de 2014/ MAPA/ Brasil.
http://www.agricultura.gov.br

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

30-juny-201723-juny-201716-juny-201709-juny-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí