Llegeix aquest article a:

Brasil exporta per primera vegada carn de porc fresca cap als Estats Units

Del port d'Itapoá, a Santa Catarina, van sortir 25 tones d'un tall específic de carn de porc.

Divendres 5 desembre 2014 (fa 3 anys 12 dies)

El passat dijous 20 de novembre va tenir lloc la primera exportació de carn de porc fresca del Brasil cap als Estats Units. Del port d'Itapoá, a Santa Catarina, van sortir 25 tones d'un tall específic de carn de porc.

Les negociacions que han permès aquest primer enviament de carn han durat prop de dos anys durant els quals diverses missions dels Estats Units es van desplaçar al Brasil per verificar la qualitat i la seguretat de la carn de porc brasilera. Actualment, es troben autoritzades dues plantes, ambdues en l'estat de Santa Catarina.

Brasil va produir el 2013 un total de 3,52 milions de tones de carn de porc. La producció d'aquest any ja ha arribat als 3.550.000 de tones. L'any passat les exportacions van ascendir a 1.350 milions de dòlars i 513.000 tones. Fins a l'octubre d'aquest any ja s'ha exportat carn de porc per valor de 1.330 milions de dòlars que corresponen a 410 t.

Dilluns, 24 de novembre de 2014/ MAPA/ Brasil.
http://www.agricultura.gov.br

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí