Llegeix aquest article a:

Canadà publica el Document d'Especificacions per al Comerç de Carn a l'engròs

El document reflecteix l'harmonització de la terminologia utilitzada per al comerç de peces de carn a l'engròs entre el Canadà i els Estats Units.

Divendres 20 febrer 2015 (fa 3 anys 3 mesos 4 dies)

L'Agència d'Inspecció Alimentària del Canadà (CFIA) va publicar a la seva pàgina web el Document d'Especificacions del Comerç de Carn a l'engròs (WMSD) per a la carn fresca de vedella, xai, pollastre, porc i gall d'indi. El document reflecteix l'harmonització de la terminologia utilitzada per a peces de carn comercialitzades a l'engròs entre el Canadà i els Estats Units.

Canadà i EUA han estat treballant junts per crear un enfocament comú sobre la nomenclatura dels talls de carn a l'engròs. A través del Consell de Cooperació Regulatòria, la CFIA va treballar amb les indústries càrnies canadenques i nord-americanes, així com amb el Departament d'Agricultura dels Estats Units, per actualitzar els seus respectius manuals.

Aquest enteniment comú dels termes beneficia la indústria a través de la reducció dels costos de mantenir inventaris separats per a l'envasament i l'etiquetatge, facilita el comerç i redueix la burocràcia i la càrrega regulatòria. En 2013, el valor de les exportacions de carn de Canadà cap als EUA va arribar als 2.300 milions de dòlars, mentre que les importacions de carn procedent dels EUA van arribar a un valor de més de 2.700 milions de dòlars.

Dijous, 5 de febrer de 2015/ Canadian Food Inspection Agency/ Canadà.
http://www.inspection.gc.ca

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí