Catalunya: els preus de venda a l'engròs i al detall de productes derivats del porc tendeixen a la baixa

Segons l'Observatori del Porcí, aquest mes de setembre, tant els preus de venda a l’engròs com els preus de venda al detall han tendit a la baixa respecte el mes anterior.

Dilluns 27 octubre 2014 (fa 3 anys 6 mesos 27 dies)

Segons l'Observatori del Porcí, durant aquest mes de setembre, els preus de totes les peces refrigerades de porc en la venda a l’engròs han disminuït respecte el mes anterior, d'acord amb dades proporcionades pel Mercat Carni-Ramader i Avícola de Barcelona. En concret, el llom canya i el cap de llom són els dos productes que han patit una major baixada, un 11,83% i 11,41% respectivament. A més, la variació de preus també ha estat a la baixa en les diferents peces de porc respecte el setembre de l’any passat, a excepció de la cansalada viada que ha augmentat en un 7,59%.

A partir de les dades obtingudes a diferents punts de venda (Enquesta directa) el setembre d'aquest any, l'Observatori apunta que la tendència en els preus respecte el mes anterior també ha estat a la baixa pràcticament en tots els productes analitzats, amb excepció del filet i l’estofat, els quals han experimentat un increment del 1,24% i 1,02% respectivament. No obstant, s'observa que tots els productes estudiats han presentat increments en el preu respecte el setembre de l’any anterior, essent els productes amb major increment el cap de llom (43,11%) i la cansalada viada (18,54%).

Dijous, 16 d'octubre de 2014/ Observatori del Porcí-Informe periòdic Preus destinació/ DAAM-Generalitat de Catalunya.
www.gencat.cat

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí