Catalunya: la cotització de venda al detall dels productes refrigerats del porc tendeixen a l'alça

Segons l'Observatori del Porcí, aquest mes d’octubre, mentre els preus de venda a l’engròs han tendit a la baixa en tots els productes refrigerats del porc, les cotitzacions de venda al detall han tendit a l’alça majoritàriament.

Dijous 13 novembre 2014 (fa 3 anys 8 mesos 4 dies)

Segons l'Observatori del Porcí, els preus de totes les peces refrigerades de porc en la venda a l’engròs han disminuït respecte el mes anterior, d'acord amb les dades del Mercat Carni-Ramader i Avícola de Barcelona d’octubre de 2014. El llom canya i cap de llom són els dos productes amb major disminució amb un 12,07% i 11,37%, respectivament. Respecte octubre de l’any passat, la variació de preus també ha estat a la baixa en les diferents peces del porc.

A partir de les dades obtingudes a diferents punts de venda (Enquesta directa), en octubre d'aquest any, els preus dels diferents productes refrigerats del porc han tendit majoritàriament a l’alça respecte al mes anterior, a excepció del filet, llom i costella, els quals han sofert una disminució del 2,77%, 1,03% i 0,54%, respectivament. Respecte al mateix mes de l’any anterior, la tendència en el preu de les diferents peces refrigerades del porc ha tendit a l’alça en tots els productes analitzats, excepte el llom i la llonza, que han disminuït en un 6,24% i 5,30%, respectivament.

Dilluns, 10 de novembre de 2014/ Observatori del Porcí-Informe periòdic Preus destinació/ DAAM-Generalitat de Catalunya.
www.gencat.cat

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí