Llegeix aquest article a:

Cherkizovo es manté com a principal productor carni de Rússia

PJSC Cherkizovo Group, el major productor de carn i pinsos integrat verticalment a Rússia, es manté en primer lloc en el rànquing d'Agroinvestors 2016 dels principals productors de carn de Rússia.

Dimecres 13 setembre 2017 (fa 9 mesos 10 dies)

Segons dades del servei d'estadístiques de Rússia, Rosstat, la producció de bestiar i aus de corral per al sacrifici en totes les explotacions va arribar a aproximadament 9,9 milions de tones l'any passat, un 3,1% més que al 2015. Aquests resultats indiquen un alt nivell de consolidació del sector carni.

En un futur, s'esperen grans canvis en el rànquing d'empreses, impulsats per fusions i adquisicions, si bé per als grans productors s'espera que continuïn amb el seu creixement orgànic.

El nou rànquing inclou a 25 empreses, que van produir 4,3 milions de tones de carn al 2016 o que representen el 43% de tota la carn produïda al país. Els cinc primers llocs s'han mantingut sense canvis des de l'any passat. L'estabilitat d'aquestes cinc primeres empreses del rànquing reflecteix la consolidació del mercat de la carn, així com l'augment del poder de mercat d'aquestes empreses verticalment integrades.

Segons els analistes d'Agroinvestors, és poc probable que les tres primeres posicions del rànquing canviïn a curt termini. Per Cherkizovo, els analistes pronostiquen que mantindrà la seva posició de lideratge a causa dels seus projectes d'inversió prèviament anunciats en porc i aus de corral. D'altra banda, els experts assenyalen que la indústria de la carn fresca està canviant les seves prioritats d'inversió en inversions en processament, logística i gestió de productes.

Dimarts, 5 de setembre de 2017/ Cherkizovo/ Rússia.
http://cherkizovo.com/en

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí