Llegeix aquest article a:

Colòmbia autoritza l'entrada de pernil curat espanyol a l'equipatge

Els passatgers de vols internacionals que arribin al país podran introduir com a equipatge espatlles i pernils de porc cuits o madurats amb os procedents d'Espanya.

Dilluns 12 gener 2015 (fa 2 anys 9 mesos 6 dies)

L'Institut Colombià Agropecuari, ICA, va informar que els passatgers de vols internacionals que arribin al país podran introduir com a equipatge espatlles i pernils de porc cuits o madurats amb os procedents d'Espanya.

L'Institut va prendre la mesura tenint en compte el resultat de l'avaluació de risc duta a terme per la Comunitat Andina, que, amb la participació de l'ICA, va reconèixer a Espanya com a país lliure de Pesta Porcina Africana, Pesta Porcina Clàssica i Malaltia Vesicular Porcina, malalties restrictives per al comerç internacional d'aquests productes d'origen animal.

Actualment permet l'ingrés com a equipatge acompanyat des de qualsevol país de productes lactis pasteuritzats fins a 5 kg o un sol motlle de formatge no major de 10 kg; embotits cuits o madurats envasats al buit sense os fins a 10 kg; i mel processada o pasteuritzada fins a una quantitat de 3 kg.

Dilluns, 29 de desembre de 2014/ ICA/ Colòmbia.
http://www.ica.gov.co

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

13-oct-201706-oct-201729-set-201722-set-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí