Llegeix aquest article a:

Estats Units: petició per declarar com adulterants quatre soques de Salmonella resistents a antibiòtic

El Centre per a les Ciències d'Interès Públic ha demanat al Departament d'Agricultura dels Estats Units que declari legalment com adulterants quatre soques de Salmonella resistents a antibiòtic.

Dimecres 22 octubre 2014 (fa 3 anys 8 mesos 28 dies)

El Centre per a les Ciències d'Interès Públic (CSPI, en anglès) ha demanat al Departament d'Agricultura dels Estats Units (USDA) que declari legalment com adulterants quatre soques de Salmonella resistents a antibiòtic. Segons la petició del CSPI, aquestes soques estan relacionades amb 2.358 infeccions, 424 hospitalitzacions i 8 morts.

Al juliol, l'USDA va negar sense perjudici una sol·licitud feta pel CSPI al 2011 demanant a l'agència declarar com adulterants les soques de Salmonella resistents a antibiòtic que es troben a la carn picada. La nova petició amplia la sol·licitud a tots els productes carnis i avícoles, no només carn picada, després de diversos brots d'aquesta infecció.

El 1994 l'USDA va declarar el bacteri E.coli O157: H7 com adulterant després que un brot afectés a més de 700 persones i causés 3 morts pel consum d'hamburgueses poc cuites. També va fer el mateix el 2011 amb sis soques d'E. coli productores de toxina Shiga.

Des del CSPI han demanat també a l'USDA que estableixi un programa de mostreig i anàlisi per detectar la presència de les soques de Salmonella Heidelberg, Typhimurium, Newport i Hadar resistents a antibiòtics. La declaració d'aquestes soques com adulterants permetria la retirada del mercat de les carns i productes carnis abans que estiguessin relacionats amb la malaltia.

Dimecres, 1 d'octubre de 2014/ CSPI/ Estats units.
http://www.cspinet.org

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí