Llegeix aquest article a:

Estats Units: actualitzades les normes d'exportació de carn de porc a la Xina

La carn de porc i productes derivats hauran de procedir de porcs amb resultats negatius per a la ractopamina.

Dimecres 18 juny 2014 (fa 3 anys 6 mesos)

El Servei d'Inspecció i Seguretat Alimentària (FSIS) dels Estats Units va anunciar que es fan necessaris nous requisits en relació amb la ractopamina per poder exportar carn de porc i productes derivats cap a la Xina. A partir del proper 1 juliol 2014 la carn de porc i productes derivats hauran de procedir de porcs amb resultats negatius per a la ractopamina per obtenir els certificats d'exportació del FSIS.

Les empreses hauran d'utilitzar el programa de residus de ractopamina o el AMS "Never Fed Beta Agonist QSVP".

Dijous, 11 de juny de 2014/ FSIS-USDA/ Estats Units.
http://www.fsis.usda.gov

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí