EFSA publica les primeres avaluacions d'enzims alimentaris

L'EFSA ha publicat un text complet sobre les seves primeres avaluacions dels enzims alimentaris seguint un acord sobre la informació comercial entre la Comissió Europea i els fabricants d'enzims.

Divendres 5 setembre 2014 (fa 2 anys 11 mesos 15 dies)

L'Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA) ha publicat un text complet sobre les seves primeres avaluacions dels enzims alimentaris seguint un acord sobre la informació comercial entre la Comissió Europea i els fabricants d'enzims.

A principis d'aquest any l'EFSA va publicar uns resums de la primera tanda d'opinions sobre els enzims alimentaris i va anunciar l'inici d'un nou grup de treball. El Panel de l'EFSA sobre materials de contacte amb els aliments, enzims, aromes i additius durà a terme avaluacions de seguretat de gairebé 300 aplicacions d'enzims alimentaris en els propers anys.

Dimecres, 3 de setembre de 2014/ EFSA/ Unió Europea.
http://www.efsa.europa.eu

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

30-juny-201723-juny-201716-juny-201709-juny-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí