El web del Departament d'Agricultura publica un mapa amb la georeferenciació de les indústries agràries i alimentàries de Catalunya

A partir de la base de dades del RIAAC, el web del DAAM ha publicat un mapa on es pot visualitzar la ubicació geogràfica de les indústries agràries i alimentàries de Catalunya.

Dimarts 8 juliol 2014 (fa 4 anys 9 dies)

A partir de la base de dades del Registre d'Indústries Agràries i Alimentàries de Catalunya (RIAAC), s’ha publicat al web del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) un mapa on es pot visualitzar la ubicació geogràfica de les indústries agràries i alimentàries de Catalunya.

Es tracta d’un mapa interactiu que permet, per exemple, i segons la capa seleccionada, veure totes les indústries a la vegada, però també ofereix la possibilitat de veure, únicament, un sector concret (carni, pesca, làctic, begudes, etcètera). A més, es pot efectuar cerques específiques per nom, municipi, comarca, sector, activitat principal, i activitats secundàries; i clicant sobre l’establiment industrial, s’accedeix a la informació de les activitats que aquest ha declarat.

Tota aquesta informació és de gran utilitat, no només per al DAAM, sinó també per a altres departaments, administracions, institucions, associacions, i especialment per al mateix sector i per al ciutadà.

El Registre d'Indústries Agràries i Alimentàries de Catalunya (RIAAC) té com a finalitat poder disposar, de manera permanent i actualitzada, de la informació per a dur a terme una política de gestió i de foment de les indústries agràries i alimentàries. S'hi inscriuen les indústries d'activitats agràries, alimentàries, forestals, i de pesca ubicades a Catalunya.

L’accés a la informació es pot realitzar a: http://magrana.gencat.cat/Visors/SIMA/Inici.html

Divendres, 4 de juliol de 2014/ Generalitat de Catalunya/ Espanya
http://premsa.gencat.cat

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí