Llegeix aquest article a:

El que menja el món

La revista National Geographic ha creat "What the world eats", una nova eina interactiva que permet consultar de manera gràfica l'evolució dels patrons de consum dels diferents països i regions del món des de 1961 fins al 2011.

Dimecres 29 octubre 2014 (fa 3 anys 8 mesos 21 dies)

National-GeographicPer commemorar el Dia Mundial de l'Alimentació i seguint la sèrie "Future of Food", la revista National Geographic ha creat "What the world eats" (El que menja el món), una nova eina interactiva que permet consultar de manera gràfica l'evolució dels patrons de consum dels diferents països i regions del món des de 1961 fins al 2011.

Amb aquesta aplicació es poden observar els canvis, tant de la dieta diària com només del consum de carn, al món i als diferents països durant aquests 50 anys. La informació sobre la dieta diària es mostra en grams per persona o en calories per persona, i els percentatges del gràfic circular reflecteixen la proporció de cada element de la dieta. En canvi, la informació sobre el consum de carn es troba en grams per persona, calories per persona o tones totals, i el gràfic es divideix en els diferents tipus de carn consumits.

grams/persona
Consum dels diferents tipus de carn (grams per persona) a Espanya.

Espanya és el segon major productor de carn de porc de la Unió Europea i el seu consum nacional ha crescut fins a nou vegades els últims 50 anys.

Les dades que apareixen en aquest instrument provenen de la Divisió Estadística de la FAO (FAOSTAT) i els valors mostren el consum d'aliments a nivell domèstic a cada regió i pais des de 1961 fins al 2011.

Dijous, 16 d'octubre de 2014/ National Geographic.
www.nationalgeographic.com/

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí