Llegeix aquest article a:

Espanya: AICA ultima el Pla de Control per realitzar les seves investigacions d'ofici en la cadena alimentària

AICA està ultimant l'elaboració del Pla de Control que li permetrà fer efectiva les investigacions d'ofici en la cadena alimentària.

Dimecres 2 juliol 2014 (fa 4 anys 18 dies)

El director de l'Agència d'Informació i Control Alimentaris (AICA) del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, José Miguel Herrero, ha avançat que AICA està ultimant l'elaboració del Pla de Control que li permetrà fer efectiva les investigacions d'ofici en la cadena alimentària.

Segons ha explicat Herrero, l'Agència d'Informació i Control Alimentaris es va crear amb la finalitat de controlar el compliment de la llei de mesures per millorar el funcionament de la cadena alimentària, pel que fa a les relacions comercials entre els operadors de la cadena alimentària, tant agricultors i ramaders com fabricants d'aliments i begudes, i distribuïdors.

Herrero ha puntualitzat que AICA té capacitat per proposar sancions, i que les seves actuacions d'inspecció es realitzen bé per denúncies que es presentin o mitjançant ofici, a través del seu Pla de Control, que precisament conté les directrius i línies de treball per dur a terme les inspeccions d'ofici que AICA desenvoluparà en els pròxims mesos.

Així mateix, el director d'AICA ha indicat que l'Agència iniciarà i instruirà el procediment sancionador si detecta que s'ha comès alguna de les infraccions determinades en la llei. Alhora, "col·laborarà amb altres institucions, fent trasllat de les seves investigacions a l'autoritat competent, si detecta infraccions a altres normes, com la venda a pèrdues", ha aclarit.

Dilluns, 30 de juny de 2014/ MAGRAMA/ Espanya.
http://www.magrama.gob.es

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí