Llegeix aquest article a:

Espanya: dades sobre la producció d'Ibèric el 2013

La disminució en el nombre de porcs sacrificats sota la Norma de Qualitat s'ha frenat en el quart trimestre del 2013, després de quatre trimestres de descensos consecutius del 26,96%, 19,46%, 15,14% i 15,40% .

Divendres 5 setembre 2014 (fa 2 anys 11 mesos 18 dies)

La disminució en el nombre de porcs sacrificats sota la Norma de Qualitat s'ha frenat en el quart trimestre del 2013, després de quatre trimestres de descensos consecutius del 26,96%, 19,46%, 15,14% i 15,40% . En el quart trimestre de 2013 s'han sacrificat 462.685 animals, enfront dels 466.425 del quart trimestre del 2012.

Evolució del nombre de porcs comercialitzats en el quart trimestre

Gràfic 1. Evolució del nombre de porcs comercialitzats en el quart trimestre

La majoria dels animals, 459.251, són ibèrics, i només 3.434 són ibèrics purs. Per categories d'alimentació 450.027 són d'engreix, 8.589 de gla, 3.900 d'engreix de camp i 169 d'enceball.

Juliol 2014/ ASICI/ Espanya.
www.iberico.com

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

30-juny-201723-juny-201716-juny-201709-juny-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí