Llegeix aquest article a:

Espanya: extensió de Norma de la Interprofesional del Cerdo Ibérico

Els objectius de l'extensió de Norma de la Interprofesional del Cerdo Ibérico (ASICI) seran la millora de la traçabilitat i la qualitat de les produccions d'ibèric.

Divendres 25 juliol 2014 (fa 3 anys 9 mesos 29 dies)

El Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient ha aprovat les sol·licituds d'extensió de Norma i d'aportació econòmica obligatòria de les Organitzacions Interprofessionals de l'Oli d'Oliva Espanyol i la del Porc Ibèric (ASICI).

Aquesta tercera extensió es produeix a causa del treball desenvolupat per aquestes organitzacions des de la seva constitució, així com per l'experiència acumulada en la gestió d'anteriors extensions de Norma.

Els objectius de l'extensió de Norma de la Interprofesional del Cerdo Ibérico (ASICI) seran la millora de la traçabilitat i la qualitat de les produccions d'ibèric. Així mateix, es contribuirà al compliment de la norma de qualitat per a la carn, el pernil, la paleta i la canya de llom ibèric durant el període 2014-2016.

El Consell ha valorat que les accions proposades són d'interès econòmic general per a tot el sector, beneficiant per igual als agents econòmics integrats a l'Organització Interprofessional i els que no pertanyen a aquesta, sense que s'adverteixi cap discriminació entre uns operadors econòmics i altres. Per aquest motiu, els vots del Consell han estat favorables per unanimitat en les dues ocasions.

Dijous, 24 de juliol de 2014/ MAGRAMA/ Espanya.
http://www.magrama.gob.es

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí