Llegeix aquest article a:

Espanya: la producció de carn de porc augmenta durant el primer semestre

Durant el primer semestre d'aquest any la producció de carn de porc s'ha situat en 1.784.459 t, el que significa un augment del 2,92% respecte al mateix període de l'any anterior.

Dijous 4 setembre 2014 (fa 3 anys 3 mesos 14 dies)

Segons l'última enquesta de sacrifici de bestiar publicada pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, durant el primer semestre d'aquest any la producció de carn de porc s'ha situat en 1.784.459 t, el que significa un augment del 2,92% respecte al mateix període de l'any anterior.

En relació amb el nombre de caps de porcí sacrificats, entre gener i juny d'aquest any s'han sacrificat un total de 2.113.6711 animals, un 2,20% més que durant la primera meitat de 2013.

Divendres, 29 d'agost de 2014/ MAGRAMA/ Espanya.
http://www.magrama.gob.es

Última hora

Espanya: dades sobre la producció d'Ibèric el 201305-set-2014 fa 3 anys 3 mesos 13 dies
UE: evolució de la PPA en 201403-set-2014 fa 3 anys 3 mesos 15 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí