Llegeix aquest article a:

Espanya: Les inspeccions de l'AICA permetran al sector agroalimentari cobrar abans

L'incompliment dels terminis de pagament es considera infracció greu a la Llei de mesures per millorar el funcionament de la cadena alimentària i les multes poden arribar als 100.000 euros.

Divendres 13 febrer 2015 (fa 3 anys 3 mesos 11 dies)

El director de l'Agència d'Informació i Control Alimentaris (AICA), Jose Miguel Herrero, ha afirmat que gràcies a les inspeccions que realitza l'Agència, "els agricultors, els ramaders i la indústria alimentària podran cobrar els seus productes més aviat del que venia essent habitual en el sector".

Un dret, ha subratllat, que defensa la Llei de mesures per millorar el funcionament de la cadena alimentària promoguda pel Ministeri, i pionera a la Unió Europea, "que incorpora nous drets i obligacions per als operadors de la cadena alimentària, prohibeix les pràctiques abusives i estableix un règim d'infraccions i sancions davant l'incompliment".

Herrero ha recordat que, "davant d'altres sectors econòmics, l'agroalimentari té un règim especial". Aquest règim, ha explicat, impedeix retardar més de 30 dies els pagaments dels aliments frescos i peribles, mentre que les compres de la resta dels aliments han de ser pagades abans de 60 dies.

AICA, ha subratllat el director, "vigila que es paguin els productes en els terminis marcats, i si no es compleix es sancionarà". També ha destacat com l'incompliment dels pagaments es considera infracció greu i pot comportar una multa de fins a 100.000 euros.

Dimercres, 11 de febrer de 2015/ MAGRAMA/ Espanya.
http://www.magrama.gob.es

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí