Llegeix aquest article a:

Espanya: noves conselleries del Ministeri d'Agricultura a l'exterior

S'autoritza l'obertura de noves Conselleries a l'Índia i Singapur, i el reforçament de les del Brasil, Xina, Rússia i Kenya.

Dimarts 7 octubre 2014 (fa 3 anys 9 mesos 13 dies)

El Consell de Ministres ha aprovat un Reial Decret que estableix la nova estructura de les conselleries del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient a l'exterior i regula la seva organització, funcions i provisió de llocs de treball, amb l'objectiu de donar un nou impuls a l'acció internacional en els àmbits de la política d'agricultura, alimentació i medi ambient.

D'aquesta manera, el Govern ha autoritzat l'obertura de noves Conselleries en les missions diplomàtiques de l'Índia i Singapur, així com el reforçament de les situades al Brasil, la Xina i Rússia. Per a la seva elecció, s'ha tingut en compte l'embranzida econòmica de les anomenades "economies emergents", i l'increment de les relacions agràries, pesqueres i mediambientals.

Amb l'obertura d'aquestes noves conselleries es busca assegurar la presència de l'administració espanyola en els països on s'està produint un major creixement en la demanda d'aliments, molts d'ells de qualitat i amb un gran valor afegit. Així mateix, es busca afavorir, en aquests destins, l'expansió de les empreses espanyoles en la implantació de regadius, la gestió de recursos hídrics i altres serveis mediambientals.

Divendres, 3 d'octubre de 2014/ MAGRAMA/ Espanya.
http://www.magrama.gob.es

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí