Llegeix aquest article a:

Espanya: primeres passes per a la creació de l'Institut Agroalimentari d'Aragó (IA2)

Es tracta d'unir esforços per incrementar el retorn econòmic de la investigació en un sector clau de l'economia aragonesa, l'agroalimentari, afavorint la seva competitivitat.

Dijous 25 setembre 2014 (fa 3 anys 9 mesos 27 dies)

El conseller d'Indústria i Innovació del Govern d'Aragó, Arturo Aliaga, i el rector de la Universitat de Saragossa, Manuel López, han presentat, amb el director gerent del Centre d'Investigació i Tecnologia Agroalimentària d'Aragó (CITA), José Vicente Lacasa, i el catedràtic de Tecnologia dels Aliments i president de la Comissió Proponente, Rafael Pagán, el projecte per a la creació de l'Institut Agroalimentari d'Aragó (IA2).

La voluntat de posar en marxa aquest nou institut universitari, la titularitat de la qual compartiran el CITA i la Universitat de Saragossa, respon a la relació existent entre les activitats d'investigació que realitzen els dos centres. Així, aquesta iniciativa pretén treure el màxim partit als seus equips humans i infraestructures, afavorint la integració de grups de recerca de prestigi que puguin abastar projectes multidisciplinaris més ambiciosos nacionals i internacionals. Es tracta d'unir esforços per incrementar el retorn econòmic de la investigació en un sector clau de l'economia aragonesa, l'agroalimentari, afavorint la seva competitivitat.

Fins al moment, 154 investigadors permanents i 92 no permanents, pertanyents a 30 grups de recerca reconeguts pel Govern d'Aragó, han mostrat interès per adherir-se a aquesta nova estructura.

Les àrees de treball abasten tota la cadena alimentària, des de la producció de matèries primeres d'origen vegetal i animal, la seva transformació industrial en aliments atenent a criteris de qualitat i seguretat alimentària, la gastronomia, la nutrició, la salut i el consum, tenint en compte aspectes econòmics, socials i mediambientals.

Dimarts, 23 de setembre de 2014/ CITA/ Espanya.
http://www.cita-aragon.es

Última hora

Xile: augmenta el consum de carn24-set-2014 fa 3 anys 9 mesos 28 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí