Llegeix aquest article a:

Estats Units: la FDA millora la normativa sobre seguretat alimentària

La FDA dóna a conèixer propostes actualitzades per millorar la innocuïtat dels aliments i prevenir les malalties transmeses per aquests, en resposta a comentaris del públic.

Dijous 25 setembre 2014 (fa 3 anys 9 mesos 22 dies)

Amb el suport d'una intensa tasca de difusió i en els comentaris del públic, l'Administració d'Aliments i Medicaments (FDA, per les sigles en anglès) dels Estats Units ha proposat actualitzar quatre reglaments proposats i dissenyats per ajudar a prevenir les malalties transmeses a través dels aliments.

Els quatre reglaments actualitzats que es proposen són: innocuïtat dels productes agrícoles, controls preventius per als aliments de consum humà, controls preventius per als aliments de consum animal i el programa de verificació de proveïdors estrangers.

La FDA està modificant disposicions clau dels reglaments proposats en resposta als suggeriments expressats pel públic en reunions ad hoc i dels milers de comentaris rebuts per la dependència en relació a aquests reglaments.

En resposta als comentaris del públic, en relació amb la innocuïtat dels productes agrícoles, la FDA proposa, en base als suggeriments rebuts, establir una nova manera de definir què granges estarien subjectes al reglament d'innocuïtat agrícola. El reglament proposat no s'aplicaria a les granges amb vendes de fruites i verdures de fins a $25.000 dòlars o menys, en comptes d'establir el límit en funció de les vendes per concepte de tots els aliments que es produeixin a la granja. Les propostes actualitzades també plantegen simplificar quines entitats correspon el reglament d'innocuïtat agropecuària i a quines la de controls preventius.

Els canvis també atendran el problema de l'ús dels "afrechos" (segó), que són un subproducte de la fermentació i destil·lació de begudes alcohòliques que normalment s'usa com a aliment per a animals. La preocupació que va sorgir és que els reglaments proposats obligarien als productors de cervesa i als destil·ladors a complir amb els reglaments sobre els aliments tant de consum humà com de consum animal en la seva totalitat si disposessin dels seus "afrechos" humits ja processats per aliment animal. El reglament actualitzat que es proposa aclaría que els que processen aliments de consum humà i generen subproductes que s'usen com a aliment animal, i que ja compleixen amb els requisits de la FDA pel que fa a la innocuïtat dels aliments de consum humà —tals com els productors de "afrechos" humits ja processats—, no haurien de complir completament amb el reglament sobre aliments per a animals si ja estan complint amb les que corresponen per als aliments de consum humà.

La FDA acceptarà comentaris sobre les actualitzacions que es proposen per als quatre reglaments proposats durant 75 dies després que les revisions siguin publicades en el Registre Federal i mentre es continuen analitzant els comentaris ja rebuts per a les seccions dels reglaments proposats que romandran sense canvis. L'agència prendrà en consideració els dos grups de comentaris abans de publicar els reglaments definitius en 2015.

Divendres, 19 de setembre de 2014/ FDA/ Estats Units.
http://www.fda.gov

Última hora

Xile: augmenta el consum de carn24-set-2014 fa 3 anys 9 mesos 23 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí