Llegeix aquest article a:

Estats Units: rècords a les exportacions de carn de porc

En el que va d'any, les exportacions van establir un ritme rècord, tant en volum (1,32 milions de tones, + 7%) com en valor ($ 4,0 mil milions).

Dimecres 17 setembre 2014 (fa 3 anys 1 mesos 3 dies)

Les exportacions nord-americanes de carn vermella es van desaccelerar al juliol, per primera vegada aquest any, si bé en el que va d'any es mantenen a un fort ritme, segons les estadístiques publicades per l'USDA i compilades per la Meat Export Federation dels Estats Units (USMEF).

El volum de les exportacions de carn de porc es van reduir en un 3% durant el passat mes de juliol, situant-se en les 173.270 tones, mentre que va augmentar un 14% en valor fins a arribar als 573.5 milions de dòlars. En el que va d'any, les exportacions van establir un ritme rècord, tant en volum (1,32 milions de tones, + 7%) com en valor ($ 4,0 mil milions), sent la primera vegada que el valor de les exportacions superen els $ 4.000 milions abans del mes d'agost.

Divendres, 5 de setembre de 2014/ USMEF/ Estats Units.
http://www.usmef.org/

Última hora

Espanya: el Pernil de Serón reconegut com IGP18-set-2014 fa 3 anys 1 mesos 2 dies
Un brot de Listeria a Dinarmarca causa 15 morts16-set-2014 fa 3 anys 1 mesos 4 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

13-oct-201706-oct-201729-set-201722-set-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí