Llegeix aquest article a:

França: el Pernil de Baiona s'exportarà als Estats Units

Les autoritats sanitàries dels Estats Units han donat llum verda a l'escorxador Fipso i a l'empresa Delpeyrat.

Dimecres 23 juliol 2014 (fa 3 anys 4 mesos 25 dies)

A partir de l'any 2015 el pernil de Baiona es posarà a la venda als Estats Units. Les autoritats sanitàries dels Estats Units han donat llum verda a l'escorxador Fipso i a l'empresa Delpeyrat, segons va declarar Bernard Dupont, president de la Interprofessional del pernil de Baiona.

El Pernil de Baiona es produeix a partir de porcs criats al sud oest. Per ara, només es va iniciar la producció destinada als EE.UU., ja que l'assecat del pernil dura un any.

Dissabte, 12 de juliol de 2014/ Le Figaro/ França.
http://www.lefigaro.fr

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí