Llegeix aquest article a:

França/Espanya: trobada de treball sobre l'impacte de l'embargament rus a la importació de productes agroalimentaris de la UE

França i Espanya comparteixen la preocupació per les conseqüències de l'embargament rus en el sector agrari i defensaran una posició comuna en el Consell Extraordinari de Ministres d'Agricultura de la UE.

Dimarts 2 setembre 2014 (fa 3 anys 10 mesos 20 dies)

El ministre d'Agricultura, Sector Agroalimentari i Boscos de França, Stéphane Le Foll, i la ministra d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient Isabel García Tejerina han mantingut una trobada de treball per analitzar l'impacte de l'embargament establert per la Federació Russa a la importació de determinats productes agroalimentaris procedents de la Unió Europea.

Referent a això, els dos ministres posen de manifest que:

L'embargament establert per la Federació Russa és un problema compartit per tots els Estats membres de la UE, que requereix, per tant, solucions d'àmbit europeu. Els productors agraris no s'han de veure afectats negativament per les conseqüències d'una decisió política de la qual no són responsables.

Cal que la Comissió Europea segueixi realitzant un seguiment precís de l'evolució dels diferents mercats, i continuï reaccionant de forma immediata per posar en marxa les mesures oportunes, adaptades a les necessitats de cada sector.

Per a això, la Comissió ha de mobilitzar totes les eines, que estan a la seva disposició des de l'adopció de la nova Política Agrícola Comuna, amb l'objectiu de minimitzar les pertorbacions en el mercat europeu, en particular, la retirada de la producció, l'emmagatzematge, les restitucions a l'exportació i les ajudes a la promoció, entre altres mesures. Així mateix, la Comissió ha d'impulsar activament la recerca de mercats alternatius a països tercers per als productes agroalimentaris afectats per l'embargament.

França i Espanya comparteixen la preocupació per les conseqüències de l'embargament rus en el sector agrari i defensaran una posició comuna en el Consell Extraordinari de Ministres d'Agricultura de la UE, que tindrà lloc el proper 5 de setembre a Brussel·les, tant sobre les mesures a adoptar com sobre la llista de productes.

Dijous, 28 d'agost de 2014/ MAGRAMA/Espanya.
http://www.magrama.gob.es

Última hora

UE: evolució de la PPA en 201403-set-2014 fa 3 anys 10 mesos 19 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí