Llegeix aquest article a:

França: principals escorxadors de porcí en 2013

Un 20,2% dels sacrificis es van realitzar a l'escorxador de Cooperl Arcatlantique.

Dimarts 30 setembre 2014 (fa 3 anys 2 mesos 17 dies)

Segons publica "France Agrimer", durant l'any passat es van sacrificar a França un total de 23,1 milions de porcs.

Del total de porcs sacrificats, un 20,2% dels sacrificis es van realitzar a l'escorxador de Cooperl Arcatlantique, seguit de Bigard (Socopa) (19,2%), GAD/Europig (8,7%), Kermene (7, 9%), Abattoir Bernard JF (4,9%), Gâtine Viandes (4,7%), Abera (4,4%), AIM (3,0%) i Tradival (2,2%).

Agost 2014/ FranceAgrimer/ França.
http://www.franceagrimer.fr

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí