Llegeix aquest article a:

La FAO preveu un augment de la producció mundial de carn de porc en 2014

Es preveu un creixement del 1,4% en la producció mundial de carn de porc, aconseguint les 116,1 milions de tones el 2014.

Dijous 23 octubre 2014 (fa 3 anys 7 mesos 1 dies)

D'acord amb l'última edició de l'informe bianual de la FAO "Perspectives Alimentàries", es preveu un creixement del 1,4% en la producció mundial de carn de porc, aconseguint les 116,1 milions de tones el 2014, degut en part als menors costos d'alimentació. Aquest augment de la producció s'originarà en els països en desenvolupament, on es produeix més del 60% de la producció, mentre que s'esperen pocs canvis en els països desenvolupats.

  • Àsia és la regió líder en la producció de carn de porc, representant més de la meitat del total mundial. La forta demanda per part dels consumidors i els ajuts governamentals augmentaran la producció de la Xina en un 2,3%, a 56,7 milions de tones, el que equival a gairebé la meitat del total mundial. En altres parts d'Àsia com Vietnam, Filipines i Indonèsia es preveuen taxes similars de creixement. Per contra, al Japó i la República de Corea, es preveu una disminució de la producció, com a conseqüència de la disminució de la cabanya de reproductors i les repercussions de la diarrea epidèmica porcina (PED), que han reduït el nombre de garrins.
  • A Amèrica, per al Brasil, el quart major productor del món, es preveu un augment de la producció fins a aconseguir un rècord de 3,5 milions de tones, estimulats per la reducció dels costos d'alimentació i uns preus d'exportació favorables. També es preveu un creixement constant per a Mèxic, sustentat en la millora genètica i la productivitat que es tradueixen en més garrins per ventrada i pes dels animals superiors.
  • La producció a la UE, el segon productor mundial després de la Xina, es mantindrà sense canvis, en 22,1 milions de tones, tot i la disminució en el nombre de truges a causa de l'entrada en vigor, l'any passat, de la normativa de benestar animal.
  • Als Estats Units, la presència de la PED podria causar una caiguda del 1,9% en la producció de carn de porc, tot i els majors pesos al sacrifici. Al Canadà, l'augment es preveu petit, degut en part a petits productors que abandonen la producció porcina.
  • A Rússia, les polítiques governamentals que afavoreixen les grans explotacions han resultat en una duplicació de la producció en l'última dècada. La tendència cap a l'augment de la producció pot ser amplificada en 2014, arran de les prohibicions a la importació de carn de porc procedents de la UE i Canadà, que en conjunt van subministrar dos terços de les importacions de la Federació en 2013. A Bielorússia, la pesta porcina africana (PPA) ha provocat un marcat descens en la població de porcs i, en conseqüència, es pronostica que la producció caurà substancialment.

Dijous, 9 d'octubre de 2014/ FAO.
http://www.fao.org

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí