Llegeix aquest article a:

La UE representa un important percentatge de les importacions xineses de carn de porc

Les importacions xineses de carn de porc han augmentat durant el primer semestre d'aquest any, amb un augment del 9% en volum en comparació amb el mateix període de l'any anterior.

Dilluns 18 agost 2014 (fa 3 anys 11 mesos 2 dies)

Segons informacions publicades pel BPEX, les importacions xineses de carn de porc han augmentat durant el primer semestre d'aquest any, amb un augment del 9% en volum en comparació amb el mateix període de l'any anterior.

Els Estats Units continuen sent el principal proveïdor de carn de porc a la Xina i, malgrat l'impacte de la PEDV, va enfortir els enviaments encara que es van mantenir molt per sota dels nivells registrats en el primer semestre del 2012. Entre els proveïdors de la Unió Europea, les importacions procedents d'Espanya i Dinamarca van augmentar en un 41% i 9%, respectivament. Durant el passat mes de juny, l'escassetat nord-americana va començar a tenir impacte en el comerç, amb volums un 14% menors mentre que els enviaments de la UE van augmentar un 5%, augmentant la seva participació de mercat al 65%. Mentre que el Regne Unit representa una quota de mercat més petita, al voltant del 5%, les últimes xifres indiquen un progrés, ja que la Xina va importar un 43% més de carn de porc del Regne Unit en comparació amb el 2013.

Divendres, 25 de juliol de 2014/ BPEX/ Regne Unit.
http://www.bpex.org.uk/

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí