L'ACSA publica un informe sobre recerca en Listeria monocytogenes

L'ACSA ha fet public un informe sobre les condicions que determinen el creixement i la supervivència de Listeria monocytogenes en aliments llestos per al consum.

Dilluns 13 octubre 2014 (fa 3 anys 10 dies)

L'Agència de Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA) ha fet public un informe sobre les condicions que determinen el creixement i la supervivència de Listeria monocytogenes en aliments llestos per al consum.

Aquest document ha estat elaborat pel Programa de Seguretat Alimentària de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), per encàrrec de l’Agència de Salut Pública de Catalunya en el marc d’un projecte sobre les condicions que determinen el creixement i la supervivència de Listeria monocytogenes en aliments llestos per al consum.

Divendres, 10 d'octubre de 2014/ ACSA/ Generalitat de Catalunya.
www.gencat.cat/salut/acsa

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

20-oct-201713-oct-201706-oct-201729-set-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí