Llegeix aquest article a:

Les cooperatives franceses D'aucy i Triskalia planegen unir-se

Els grups Aucy i Triskalia han anunciant la seva intenció d'unir forces per construir un nou projecte bretó agroalimentari cooperatiu. Es convertiran, per tant, en un actor líder, ancorat al seu territori.

Divendres 15 desembre 2017 (fa 1 anys 1 mesos 1 dies)

El primer objectiu d'aquest projecte serà donar suport als canvis en el sector agrícola bretó tant a través de la implementació d'innovacions tecnològiques i agronòmiques com a través de la investigació i la creació de nous punts de venda per als membres.

El segon objectiu també es centrarà en el desenvolupament de cadenes agroalimentàries basades, entre altres coses, en la convergència de línies de negoci i recursos industrials, el posicionament estratègic de les seves marques fortes, com Aucy o Paysan Breton, i l'enfortiment de les seves activitats a França.

La unió d'aquestes dues cooperatives, que prestarà els seus serveis a agricultors bretons, comptarà amb uns 9.000 homes i dones que treballen en els dos grups cooperatius.

El volum de negoci consolidat de la unió de les dues cooperatives representa 3.100 milions al 2016 amb una ambició de 5.000 euros al 2025.

Per als directors generals Alain Perrin i Dominique Ciccone, aquest projecte: "permetrà (per mida) la implementació de noves estratègies de creixement, local i internacionalment i l'establiment de noves maneres de relació amb els nostres clients".

Les parts van signar un Memoràndum d'Entesa el passat 12 de desembre de 2017 per la seva implementació durant el segon semestre del 2018 després de l'opinió de les autoritats competents.

Dimarts, 12 de desembre de 2017/ D'aucy - Communiqué presse/ França.
http://www.groupedaucy.com

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí