Llegeix aquest article a:

Manteniment de la cadena de fred durant l'emmagatzematge i transport de la carn

El manteniment de la cadena de fred és un dels principis i requisits bàsics de la legislació comunitària sobre higiene dels aliments.

Dijous 31 juliol 2014 (fa 3 anys 2 mesos 22 dies)

El temps que passa entre l'escorxador i el picat de la carn es pot ampliar sense causar un creixement addicional de bacteris patògens sempre que les temperatures d'emmagatzematge permeses siguin baixes.

Aquesta és la principal conclusió d'un dictamen científic de l'EFSA que ha avaluat combinacions de temps i temperatures d'emmagatzematge per als diferents tipus de carn i comparat el creixement bacterià en aquestes situacions amb els estàndards actuals.

El manteniment de la cadena de fred és un dels principis i requisits bàsics de la legislació comunitària sobre higiene dels aliments.

Dimecres, 30 de juliol de 2014/ EFSA/ Unió Europea.
http://www.efsa.europa.eu

Articles relacionats

Última hora

Holanda: detectats pinsos contaminats amb furazolidona30-jul-2014 fa 3 anys 2 mesos 23 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

20-oct-201713-oct-201706-oct-201729-set-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí