Llegeix aquest article a:

Mèxic: accions per al reconeixement de l'estatus sanitari porcí

El SAGARPA i la cadena de producció porcina de Mèxic estan duent a terme diferents accions per al reconeixement de l'estatus sanitari del país i l'ampliació dels mercats d'exportació.

Dijous 7 agost 2014 (fa 3 anys 13 dies)

El SAGARPA i la cadena de producció porcina de Mèxic estan duent a terme diferents accions per al reconeixement de l'estatus sanitari del país i l'ampliació dels mercats d'exportació.

Durant una reunió de treball amb els integrants de la Comissió Executiva per a la Productivitat de la Cadena Porcícola, el titular de la SAGARPA va subratllar que de manera coordinada i en sinergia es treballa per al reconeixement de Mèxic com a lliure de pesta porcina clàssica, i en accions de prevenció de la Diarrea Epidèmica Porcina (DEP), per tal d'ampliar les exportacions de carn de porc als països asiàtics.

En la seva qualitat de president de la Comissió, Enrique Martínez i Martínez va assenyalar que entre les metes a concretar hi ha la d'operar economies d'escala per entrades, enfortir estatus sanitari, impulsar infraestructura Tipus Inspecció Federal (TIF) i ampliar nínxols de mercat per a la carn de porc.

Diumenge, 20 de juliol de 2014/ SAGARPA/ Mèxic.
http://www.sagarpa.gob.mx

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

30-juny-201723-juny-201716-juny-201709-juny-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí