Llegeix aquest article a:

Mèxic: augment del consum per càpita de carn de porc

El consum de carn de porc a Mèxic ha augmentat en gairebé 600 grams en l'últim any, passant dels 16 als 16,6 kg.

Divendres 5 desembre 2014 (fa 3 anys 11 dies)

Segons ha informat el president de la Confederació de Porcicultors Mexicans (CPM), José Luis Carám Inclán, el consum de carn de porc a Mèxic ha augmentat en gairebé 600 grams en l'últim any, passant dels 16 als 16,6 kg.

Amb la participació del secretari d'Agricultura, Ramaderia, Desenvolupament Rural, Pesca i Alimentació, Enrique Martínez i Martínez, Carám Inclán va destacar que aquests resultats, basats en campanyes de promoció recolzades per la SAGARPA, han superat les expectatives en el sector i són el reflex del treball integral i coordinat entre les autoritats federals i els productors porcins.

Divendres, 28 de novembre de 2014/ SAGARPA/ Mèxic.
http://www.sagarpa.gob.mx

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí