Llegeix aquest article a:

Mèxic i França: cooperació en matèria agroalimentària

L'objectiu és fer de l'agricultura, i les activitats relacionades amb els sistemes agroalimentaris, un tema prioritari entre els mandataris d'ambdós països.

Dimecres 11 febrer 2015 (fa 3 anys 3 mesos 13 dies)

En una trobada entre el titular de la SAGARPA, Enrique Martínez i Martínez, i l'ambaixadora de França a Mèxic, Maryse Bossière, es va acordar col·laborar en temes d'agricultura, ramaderia, maquinària, extensionisme i sistemes d'agrologística, entre d'altres.

L'ambaixadora de França a Mèxic va subratllar que l'objectiu és fer de l'agricultura, i les activitats relacionades amb els sistemes agroalimentaris, un tema prioritari entre els mandataris d'ambdós països.

El secretari Enrique Martínez i Martínez va ratificar el compromís de Mèxic per reforçar el comerç internacional entre Mèxic i França, així com obrir nous nínxols de mercats per a béns agroalimentaris mexicans a la nació europea.

Va informar que una delegació de agroempresaris mexicans participarà al Saló Internacional de l'Agricultura de França, a realitzar-se del 21 de febrer al 3 de març a París, França, on presentaran innovadors productes per tal d'expandir la presència de Mèxic en aquell país a través dels seus aliments.

Divendres, 30 de gener de 2015/ SAGARPA/ Mèxic.
http://www.sagarpa.gob.mx

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí