Llegeix aquest article a:

Mèxic: SENASICA i Comecarne busquen mecanismes per impulsar la comercialització de productes carnis

Per agilitzar la comercialització de productes carnis, van parlar sobre mobilització, Finestreta Única, el Programa Usuari de Confiança, traçabilitat i metges veterinaris certificats, entre d'altres.

Dimecres 15 octubre 2014 (fa 3 anys 5 dies)

Funcionaris del Servei Nacional de Sanitat, Innocuïtat i Qualitat Agroalimentària de Mèxic (SENASICA) i integrants del Consell Mexicà de la Carn (Comecarne) es van reunir amb la finalitat de buscar opcions per fer més àgil i competitiva la comercialització de productes carnis nacionals.

El director en cap del SENASICA, Enrique Sánchez Cruz, va exhortar als integrants de Comecarne a sumar-se a l'esforç que encapçala el titular de la Secretaria d'Agricultura, Ramaderia, Desenvolupament Rural, Pesca i Alimentació (SAGARPA), Enrique Martínez i Martínez, per garantir aliments sans i innocus als consumidors mexicans i als mercats d'exportació.

Durant la sessió de treball que van sostenir, va demanar als industrials que enviïn els seus tècnics a la Unitat Integral de Serveis, Diagnòstic i Constatació (UISDC) per a què la coneguin i es capacitin per tal d'homologar criteris en les proves de diagnòstic i les tasques de vigilància que es realitzen en aquestes instal·lacions.

El vicepresident d'Enllaç Institucional de Comecarne, Luis Musi Letayf, va destacar l'obertura de la SAGARPA, ja que és la primera vegada que els funcionaris de primer nivell del SENASICA estan junts, dialogant cara a cara amb els empresaris per trobar mecanismes que donin agilitat als procediments que porta a terme la dependència.

Per agilitzar la comercialització de productes carnis, van parlar sobre mobilització, Finestreta Única, el Programa Usuari de Confiança, traçabilitat i metges veterinaris certificats, entre d'altres.

Dimarts, 7 d'octubre de 2014/ SAGARPA/ Mèxic.
http://www.sagarpa.gob.mx

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

13-oct-201706-oct-201729-set-201722-set-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí