Llegeix aquest article a:

Nou mètode per determinar la presència de sodi i calci en productes carnis

Recentment, el Servei de Seguretat Alimentària i Inspecció (FSIS) del USDA ha publicat un nou mètode d'assaig en la seva Guia de Laboratori de Química.

Divendres 10 octubre 2014 (fa 3 anys 9 mesos 7 dies)

Recentment, el Servei de Seguretat Alimentària i Inspecció (FSIS, en anglès) del USDA ha publicat un nou mètode d'assaig en la seva Guia de Laboratori de Química. Aquesta guia conté les tècniques emprades pels laboratoris del FSIS per analitzar la composició dels aliments, additius alimentaris, nutrients, residus de medicaments veterinaris i plaguicides, amb l'objectiu d'assegurar la seguretat alimentària de la carn i l'etiquetatge correcte.

Aquest nou mètode de "Determinació de sodi i calci per espectroscòpia d'emissió atòmica" serveix per a l'anàlisi d'aquests elements nutricionals, a partir de plasma d'acoblament inductiu, en productes carnis frescos i a punt per consumir a nivells majors o iguals a 3 ppm.

El mètode d'assaig proporciona informació pertinent sobre l'ús de l'equip, preparació de les mostres, precaucions de seguretat i càlculs, entre d'altres procediments clau, per al mesurament efectiu i exacte de sodi i calci en els productes carnis. Aquest nou mètode va entrar en vigor el passat 25 de setembre.

Dimarts, 30 de setembre de 2014/ FSIS/ Estats Units.
http://www.fsis.usda.gov

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí