Llegeix aquest article a:

Rabobank: noves tecnologies d'envasament per allargar la vida útil de la carn fresca

Les noves tecnologies d'envasament i processament estan augmentant la vida útil de la carn fresca i processada.

Divendres 27 juny 2014 (fa 4 anys 23 dies)

Les noves tecnologies d'envasament i processament han aconseguit augmentar la vida útil de la carn fresca i processada generant beneficis que inclouen una major cobertura geogràfica de les vendes, millors marges en tota la cadena de valor i una disminució dels costos ambientals que es desprenen del consum de carn, segons el nou informe del Rabobank "Meat Packaging to Extend Shelf Life".

Si bé la preferència del consumidor pels productes frescos davant els congelats ha limitat les vendes als mercats majoritàriament regionals, això ara podria canviar gràcies a les noves tecnologies d'envasament. L'expansió dels mercats objectiu, direccionant les tendències de consum, la millora de la relació preu/qualitat (en els mercats madurs existents) o l'ampliació de la gamma de les exportacions a nous mercats, podria ser la solució per als productors de carn europeus.

Rabobank considera que les tecnologies com l'envasat al buit "segona pell" o VSP (vacuum skin packaging en anglès) i l'envasament sota atmosfera modificada amb monòxid de carboni (CO-MAP), poden augmentar les exportacions de carn fresca a Europa meridional i oriental.

A la Xina, el consum de carns refrigerades i envasades preparades per al seu consum ha sofert un ràpid creixement amb una taxa d'augment anual estimada del 20%. Per tant, hi ha un mercat madur per a les importacions i la demanda de carn de valor afegit. Una vegada que es redueixin les restriccions a les importacions, Rabobank creu que hi ha una oportunitat de mercat important per a la carn processada Europea.

Dimarts, 24 de juny de 2014/ Rabobank/ Holanda.
http://rabobank-food-agribusiness-research.pr.co

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí