Llegeix aquest article a:

Estats Units: Obama proposa una sola agència per supervisar la seguretat alimentària

El govern d'Obama combinaria les responsabilitats de seguretat alimentària del Departament d'Agricultura (USDA) i de l'Administració per a Aliments i Medicaments (FDA) sota un mateix sostre.

Dijous 5 febrer 2015 (fa 3 anys 5 mesos 15 dies)

El president nord-americà Barack Obama va proposar dilluns passat la creació d'una agència de seguretat alimentària. El govern d'Obama combinaria les responsabilitats de seguretat alimentària del Departament d'Agricultura (USDA) i de l'Administració per a Aliments i Medicaments (FDA) sota un mateix sostre, amb la possibilitat d'absorbir una altra dotzena d'agències del govern federal que tenen cert grau de responsabilitat. La nova agència s'inclouria dins del Departament de Sanitat i Serveis Humans, que ja alberga la FDA.

Actualment, la majoria de les tasques relacionades amb la seguretat i inspecció alimentàries són responsabilitat de dos organismes: el Servei de Seguretat i Inspecció d'Aliments (FSIS), pertanyent a l'USDA, que està a càrrec de la carn, aus de corral i ous processats, i la FDA, que és responsable de gran part de la resta, abastant al voltant del 80% del subministrament d'aliments.

Les malalties transmeses pels aliments afecten més de 46 milions de persones - aproximadament una de cada sis - als Estats Units cada any, matant a 3.000 persones, segons les dades dels Centres per al Control i la Prevenció de Malalties.

Dilluns, 2 de febrer de 2015/ USA Today / Estats Units.
http://www.usatoday.com

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí