Llegeix aquest article a:

Portugal: augmenta el nombre de sacrificis de porcí

Durant el primer semestre d'aquest any es van sacrificar un total de 2.491.870 caps porcins, el que representa un augment del 1,3%.

Dimarts 28 octubre 2014 (fa 2 anys 11 mesos 25 dies)

Segons les dades provisionals publicades per l'Institut Nacional d'Estadística (INE) de Portugal, durant el primer semestre d'aquest any es van sacrificar un total de 2.491.870 caps porcins, elque representa un augment del 1,3% en comparació amb el mateix període de 2013.

En relació amb la importació de carn de porc, durant la primera meitat d'aquest any es van importar un total de 44.036,6 tones (-1,8%) de carn fresca i refrigerada i 17.532,9 ton (38%) de carn congelada. Pel que fa a les exportacions portugueses, es van exportar un total de 7.087,8 t de carn fresca i refrigerada (+ 9,3%) i 6.192,9 t (-7,8%) de carn congelada.

Diumenge, 31 d'agost de 2014/ Newsletter Semana 35 do Gabinete de Planeamento e Políticas/ Portugal.
http://www.gpp.pt/

Última hora

El que menja el món29-oct-2014 fa 2 anys 11 mesos 24 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

20-oct-201713-oct-201706-oct-201729-set-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí