Llegeix aquest article a:

Portugal: publicada la "Norma do Porco Preto"

El passat mes de juny es va publicar al Diário da República el Decret-Llei Nº 95/2014 pel qual s'estableixen les normes sobre les vendes de productes alimentaris procedents de "porco preto" fresc o transformat.

Dijous 31 juliol 2014 (fa 3 anys 4 mesos 15 dies)

El passat mes de juny es va publicar al Diário da República el Decret-Llei N º 95/2014 pel qual s'estableixen les normes sobre les vendes de productes alimentaris procedents de "porco preto" fresc o transformat.

La referència a "porco preto" s'utilitza en el mercat intern de manera indiscriminada per a la carn fresca, preparats de carn i productes carnis que no es corresponen, en la majoria dels casos, a les característiques que ha de complir aquest tipus de producte. De la mateixa manera, en el sector de la restauració, apareix també l'ús, de vegades abusiu, de "porco preto".

Per tant, s'ha de fixar un marc legal que permeti evitar induir a error als consumidors així com les situacions de competència deslleial entre els comerciants.

Dimarts, 24 de juny de 2014/DRE/ Portugal.
www.dre.pt

Última hora

Holanda: detectats pinsos contaminats amb furazolidona30-jul-2014 fa 3 anys 4 mesos 16 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí