Llegeix aquest article a:

Rabobank: la indústria porcina mundial en un panorama comercial ràpidament canviant

La PEDV sumada a la prohibició russa d'importar carn de porc que afecta la Unió Europea, Estats Units i Canadà, està donant lloc a un panorama comercial ràpidament canviant.

Divendres 17 octubre 2014 (fa 3 anys 9 mesos)

El pic de brots de diarrea epidèmica porcina (PEDV) durant aquest any sumat a la prohibició russa d'importar carn de porc que afecta la Unió Europea, Estats Units i Canadà, està donant lloc a un panorama comercial ràpidament canviant.

Segons l'informe trimestral del Rabobank sobre el sector porcí mundial, entre els beneficiaris de la prohibició russa es troba el Brasil, que ha vist augmentar els preus en un 30% per quilogram. Per contra, la UE ha vist baixar els preus en un 9% i no hi ha indicis de recuperació. Fins i tot tenint en compte l'impacte positiu de la disminució dels costos d'alimentació en els marges, aquest serà un any decebedor per a la indústria porcina de la UE.

Als EUA, la PEDv, juntament amb l'augment del preu de la carn de boví, ha donat lloc a augments en el preu de la carn de porc, amb els marges més alts de la història. Per contra, a la UE el tercer trimestre ha estat decebedor, tant a nivell de consum com a nivell d'exportacions i continuarà sota pressió durant la resta de l'any. A Canadà, els preus van caure dramàticament durant el tercer trimestre a causa dels efectes del veto rus, una situació que probablement continuarà fins que no s'aixequi la prohibició.

Dimecres, 15 d'octubre de 2014/ Rabobank.
http://rabobank-food-agribusiness-research.pr.co

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí