Llegeix aquest article a:

Regne Unit: nous preus de referència per al porcí

El passat 8 d'octubre, el preu de referència porcí del Regne Unit GB DAPP (Deadweight Average Pig Price) va ser substituït pel GB SPP (Standard Pig Price) i el GB APP (All Pig Price).

Dimarts 14 octubre 2014 (fa 3 anys 9 mesos 3 dies)

El passat 8 d'octubre, el preu de referència porcí del Regne Unit GB DAPP (Deadweight Average Pig Price) va ser substituït pel GB SPP (Standard Pig Price) i el GB APP (All Pig Price). El SPP i APP van ser creats per AHDB / BPEX en resposta a les canviants necessitats de la indústria per a la comunicació dels preus del porc.

SPP

El GB SPP es va posar en marxa de forma paral·lela al GB DAPP al juliol de 2014. De forma voluntària alguns escorxadors faciliten les seves dades setmanals de sacrifici incloent el pes, el sexe i el preu. Només s'inclouen porcs estàndard, és a dir, els porcs pels quals no es paga cap prima explícita sobre atribut específic que no sigui ni el pes ni la qualificació.

APP

El GB APP es va posar en marxa, de forma paral·lela al GB DAPP, l'abril de 2014 i és una enquesta voluntària dels productors de porcí que faciliten les seves dades de sacrifici setmanals incloent el pes, el sexe i preu. S'inclouen porcs "estàndard" i "no estàndard".

DAPP

Es tractava d'una enquesta voluntària dels escorxadors de porcs que proporcionaven les seves dades de sacrifici setmanals incloent pes, sexe i preu. L'última DAPP es va emetre l'1 d'octubre. El DAPP incloïa porcs "estàndard" i "no estàndard".

Dimecres, 8 d'octubre de 2014/ BPEX/ Regne Unit.
http://www.bpex.org.uk

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí