Llegeix aquest article a:

Unió Europea: disminució de la producció de carn de porc durant el primer semestre

Encara que la tendència general al sector porcí ha estat a la baixa durant el primer semestre del 2014, hi va haver diferents tendències entre els principals Estats Membres.

Dilluns 29 setembre 2014 (fa 3 anys 9 mesos 18 dies)

Segons dades publicades per la interprofessional porcina del Regne Unit (BPEX) en el seu informe "Pig Market Weekly", tot i que la tendència general al sector porcí ha estat a la baixa durant el primer semestre del 2014, hi va haver diferents tendències entre els principals estats membres .

Entre els majors productors, Polònia, Espanya i els Països Baixos van presentar augments en el rendiment amb pujades del 7%, 2% i 1%, respectivament. La cabanya porcina de Polònia sembla haver començat a estabilitzar després d'un llarg període de declivi, però l'augment de la producció es deu principalment a l'augment de les importacions de porcs deslletats. El comerç d'animals vius també va tenir efecte en les xifres holandeses, amb un major nombre de porcs sacrificats als escorxadors holandesos en lloc de ser exportats cap a Alemanya. Això va contribuir a una caiguda del 2% en els sacrificis d'Alemanya en la primera meitat de l'any i l'augment en les exportacions de garrins deslletats també va ser en gran part responsable de la caiguda del 3% en els rendiments danesos. Durant els sis primers mesos d'aquest any, França va sacrificar un 1% menys de porcs en comparació amb el mateix període de l'any anterior, mentre que els sacrificis a Bèlgica van disminuir en un 2%.

Dijous, 18 de setembre de 2014/ BPEX/ Regne Unit.
http://www.bpex.org.uk

Última hora

Canadà: disminució en el sacrifici de porcs30-set-2014 fa 3 anys 9 mesos 17 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí