Llegeix aquest article a:

UE: informe final del Fòrum d'Alt Nivell sobre la millora del funcionament de la cadena alimentària

El Fòrum va aprovar el seu informe final que descriu el treball realitzat en el segon bienni 2013-2014 i reflecteix el resultat de les deliberacions dels seus membres.

Dilluns 3 novembre 2014 (fa 3 anys 8 mesos 17 dies)

Des de 2010, el Fòrum d'Alt Nivell sobre la millora del funcionament de la cadena alimentària ha estat treballant en una missió estratègica: millorar el funcionament d'aquesta cadena i, per tant, la competitivitat del sector agroalimentari com a sector clau de l'economia de la Unió.

El Fòrum va aprovar el seu informe final que descriu el treball realitzat en el segon bienni 2013-2014 i reflecteix el resultat de les deliberacions dels seus membres en les següents àrees: pràctiques comercials de business-to-business, mercat interior de productes alimentaris i begudes (per exemple, sobre els impostos dels aliments), la sostenibilitat, el diàleg social i el seguiment dels preus dels aliments.

El Fòrum d'Alt Nivell sobre la millora del funcionament de la cadena alimentària està composta per 47 membres que representen a una sèrie d'Estats membres, empreses europees productores d'aliments, de processament o la distribució, associacions professionals i organitzacions no governamentals que representen els interessos dels ciutadans. Està presidit pel comissari Ferdinando Nelli Feroci (Indústria i Empresa), juntament amb el vicepresident de la Comissió Europea Michel Barnier (Mercat Interior i Serveis) i els comissaris Dacian Ciolos (Agricultura i Desenvolupament Rural) i Tonio Borg (Sanitat i Consum).

pdf Forum Food Final Report 2014.pdf

Dijous, 16 d'octubre de 2014/ EC - Enterprise and Industry/ Unió Europea.
http://ec.europa.eu/enterprise

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí