Llegeix aquest article a:

Unió Europea: el 25% de la carn de porc europea es produeix a Alemanya

Alemanya, amb una producció de 5,5 milions de tones de carn de porc va ser el 2013 el principal productor de carn de porcí a la Unió Europea, seguit per Espanya (3,4 milions t o 16%).

Dijous 26 febrer 2015 (fa 2 anys 5 mesos 23 dies)

Segons les últimes dades estadístiques sobre agricultura, silvicultura i pesca publicats per l'Eurostat, Alemanya, amb una producció de 5,5 milions de tones de carn de porc, el que correspon al 25% del total de la UE (22 milions de tones), va ser el 2013 el principal productor de carn de porcí a la Unió Europea, seguit per Espanya (3,4 milions t o 16%), mentre que França va ser el principal productor de carn bovina (1,4 milions t o 19% o de la producció total de la UE).

França també va tenir la major producció de carn d'aus el 2013, just per davant del Regne Unit i Polònia (al voltant d'1,7 milions de t). Junts, aquests tres Estats membres van representar el 40% de la producció total de la UE de carn d'aus de corral.

Dijous, 19 de febrer de 2015/ Eurostat/ Unió Europea.
http://ec.europa.eu/

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

30-juny-201723-juny-201716-juny-201709-juny-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí