Llegeix aquest article a:

Unió Europea: el sistema TRACES compleix 10 anys

TRACES, el sistema en línia de la Comissió que millora la seguretat de la cadena alimentària i facilita el comerç celebra el seu desè aniversari.

Dimecres 11 febrer 2015 (fa 3 anys 5 mesos 11 dies)

El sistema TRACES (Trade Control and Expert System), la xarxa informàtica a nivell europeu que permet l'intercanvi d'informació relatiu a les importacions i moviments dins del territori de la UE/EEE d'animals vius, productes d'origen animal i productes d'origen no animal destinats al consum humà o a l'alimentació animal, acaba de fer 10 anys.

Amb més de 70 països connectats a tot el món i més de 29.000 usuaris registrats, TRACES centralitza totes les dades per simplificar i accelerar els processos de negociació per a animals i plantes. Durant el passat any 2014 es van realitzar 44.000 enviaments d'animals i 400.000 enviaments de productes d'origen animal que van ser importats a la UE. El sistema beneficia tant a les autoritats nacionals com a les empreses ja que redueix la càrrega econòmica mitjançant l'acceleració dels procediments administratius.

TRACES permet també alertar sobre amenaces per a la salut, així com ajudar a combatre el frau en permetre la detecció ràpida de certificats falsos. També facilita el comerç, que al seu torn contribueix al creixement econòmic.

Divendres, 6 de febrer de 2015/ CE/ Unió Europea.
http://europa.eu/rapid

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags

Última hora

Butlletí de notícies sobre el sector carni porcí

No estàs subscrit a la llista

15-des-201707-des-201701-des-201724-nov-2017

Accedeix i apunta't a la llista

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí